Paardencoaching

Coachen met paarden helpt je te zien dat jij de oplossing in je hebt. 

Wat is paardencoaching?

Paardencoaching is een ervaringsgerichte methode om helderheid te krijgen in jouw patronen, denkwijzen of valkuilen. Door het samenwerken met de paarden kan het voorkomen dat je duidelijkheid krijgt in jouw (onbewuste) thema’s en kun je met behulp van de paarden op zoek gaan naar oplossingen. Paarden zijn in staat om energieën te voelen en reageren hier direct op, waar wij soms met woorden (nog) niet bij kunnen. De echte coach is het paard en de rol van onze paardencoach is om objectief te kijken naar het proces en je hier dingen terug te geven.

Omdat paarden zeer invoelend zijn, hoeven naar onze mening niet altijd veel woorden gebruikt te worden in een paardencoach sessie. Hierdoor is deze methode ook zeer geschikt voor kinderen en mensen met een beperking die zich minder goed kunnen uiten maar wel degelijk zeer veel voelen. Door het ervaren met paarden kan er van alles gebeuren wat je kan helpen om zelf bij de oplossingen te komen. 

Om een goede coachvraag te kunnen formuleren en doelstellingen te bepalen wordt er eerst een intake ingepland. Hier wordt besproken welke aanpak bij jou als persoon past en wordt er met je besproken hoe het vervolgtraject er uit zou kunnen zien. Ook kan je kennismaken met onze coach en ontdekken met welk(e) paard(en) je een klik hebt. 

Een gemiddelde intake duurt 30 minuten.
Een gemiddelde sessie duurt 60 tot 90 minuten.

Individuele begeleiding vanuit PGB

U kunt ook gebruik maken van de mogelijkheid om bij uw gemeente een PGB aan te vragen voor individuele begeleiding. Daarmee kunnen de kosten (gedeeltelijk) worden gedekt uit dit budget.

 

Prijslijst 2022
Enkele sessie
€ 89
Traject (3 sessies)
€ 250
Traject (5 sessies)
€ 399
Groepssessie: neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW
Neem contact op voor een vrijblijvende intake

Locatie

Alle coachsessies vinden plaats op het terrein van onze boerderij in Benschop. Benschop is een plaats midden in het groene hart tussen de steden Oudewater, Schoonhoven en Utrecht (IJsselstein/Nieuwegein) gelegen. Daarnaast liggen ook Woerden en Gouda binnen een straal van 20 min reisafstand (per auto), en zijn de A2 en A12 binnen 10 minuten te bereiken. 

facebook
Eveline Verheul
recommends
januari 17, 2022

Mooie ervaring, lieve mensen!

facebook
Eefie Van de Stouwe
recommends
januari 6, 2022

Super leuke ervaring 😃 hele lieve mensen. Heel leuk en leerzaam zeker een aanrader !!

google
Jens Damman
januari 6, 2022

Eigenaren zijn ontzettend fijne mensen!

Ilse Kramer-Molenaar

Ilse Kramer-Molenaar

Ik antwoord meestal binnen 2 uur.

Ik ben na het weekend weer terug!

Ilse Kramer-Molenaar
Hey, wat leuk dat je er bent! 👋
Hoe kan ik je helpen?
WhatsApp