Halverwege 2020 is onze droom werkelijkheid geworden en hebben wij de boerderij in Benschop (Polsbroekerdam) gekocht. In april 2021 hebben wij de sleutel gekregen van dit nieuwe avontuur en zijn wij kort daarop de “Boerderijck” gestart. Halverwege 2021 zijn wij gestart met het kleinschalig aanbieden van pension stallen. In juni van hetzelfde jaar is Ilse geslaagd voor haar opleiding “Equine assisted Coach” en daaropvolgend de opleiding “Pony Power voor Kids” en coacht zij met behulp van onze paarden. Daaropvolgend heeft zij in februari 2022 haar baan opgezegd om zich volledig op het bedrijf te focussen!

Wie zijn wij?

Ilse is gecertificeerd paardencoach. Zij begeleidt kinderen en jongvolwassenen op onze boerderij in Benschop, de “Boerderijck”. Hier bieden wij dagbesteding, paardencoaching, themadagen en daarnaast ponypower voor kids aan.

Kaj is naast de Boerderijck al jaren werkzaam in de interieurbranche. Hij werkt momenteel voor een Frans kantoormeubelfabrikant.

Boerderijck is tot stand gekomen om te helpen een verandering te brengen in het leven van jonge mensen. Kinderen leren om vertrouwen in zichzelf te hebben zodat ze makkelijker om kunnen gaan met alles wat er op ze afkomt, zaken waar zij zelf geen invloed op hebben. Door het samenwerken met paarden in de begeleiding en coaching merken wij dat kinderen makkelijk kunnen praten over gevoelens en zich veilig voelen, een paard oordeelt immers niet.

Bij ons kan je in een veilige setting komen ervaren dat ook jij je grenzen aan kunt geven, zelfverzekerd kunt zijn en trots mag zijn op wie jij bent! Uiteraard doen wij dit niet alleen maar samen met onze paarden: Bas, Jumper (Snorremans) en shetlander Rosa.

De Boerderijck is een plek waar iedereen welkom is, waar je jezelf op je eigen manier en tempo mag komen ‘verrijcken’.

Ilse Kramer-Molenaar

Boerderijdirecteur

Kaj Kramer

Regelneef

Laatste Blogs

Tijdens mijn opleiding op de Keulseweg hebben we ervaring opgedaan op het gebied van voice dialogue. Kortgezegd betekent dat naast dat we één persoon als geheel zijn, we meerdere subpersonen bij ons dragen. Er zijn er die ons tot hulp

Een typische dag op de Boerderijck staat bovenal in het teken van onze paarden. Vooral nu de paarden nog niet het gras op mogen ben ik veelal bezig met vullen van hooizakken, 4 maal daags het hooi bij de paarden

Scroll naar top