Schuilstal

Omdat het bedoeling is dat onze paarden het gehele jaar door buiten staan, is het ook noodzakelijk om een plek te creeeren waar zij droog en beschut kunnen staan. Op ons terrein staat er naast de paddock een schuur op verharde ondergrond waar voorheen de trekker en bouwmaterialen lagen opgeslagen. Gezien de ideale plek naast de paddock hebben wij de schuur verbouwd tot schuilstal. 

De stal is van 2 kanten toegankelijk, waardoor ook een hek verplaatst moest worden. Zo kunnen de paarden er, mocht er onenigheid ontstaan altijd vandoor via de andere zijde. Aan de ‘paddockzijde’ hebben wij een opening gemaakt door een aantal planken en een raam weg te halen. 

In de toekomst willen we nog een overkapping maken richting de paddock zodat de paarden nog meer ruimte hebben om droog te staan. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top