Bas

KWPN-er

Bas is onze grote, nieuwsgierige, vriendelijke reus. Bas is werkzaam geweest als politiepaard totdat een blessure aan zijn been roet in het eten gooide en hem noodgedwongen vervroegd met pensioen liet gaan. Nu is Bas de weide-agent van onze boerderij.

Wat een hitte vandaag, gelukkig hebben we genoeg schaduwplekken en is onze schuilstal klaar. Meerdere malen per dag spuiten we de paarden lekker af, niet alleen leuk voor de paarden maar ook voor onszelf! Vooral Bas kan er geen genoeg van krijgen, het liefst duwt hij Rosa aan de kant om nog een keer extra aan de beurt te komen. Jumper is ondertussen in geen velden of wegen te bekennen....voor hem hoeft al dat water niet. #hitte #paardenplezier #vakantie #bas
Gisteren was het de verjaardag van onze Bas! Wat een intens paard ben jij Bas....groot in karakter en van formaat. Altijd met je neus er bovenop, nieuwsgierig, intelligent en super duidelijk in jouw boodschappen. Van jou leer ik nog steeds heel erg veel over mijzelf, bedankt dat je er bent....grote vriendelijke reus.
#mariekaratsmafotografie #bas
Wat een geluk....afgelopen weekend hebben wij fantastische oppas gehad voor onze dieren! Terwijl wij op het terras zaten in Zeeland ontving ik deze prachtige foto.
#bas #boerenleven #timeout #rijckdom
Wanneer kinderen gedrag laten zien wat wij als 'ongewenst' bestempelen is het niet de kunst om het kind hiermee te laten stoppen maar om er achter te komen waar dit gedrag vandaan komt. En een veilige omgeving creëeren waarin het kind zelf naar oplossingen op zoek kan gaan en om hulp mag vragen.Soms heb je daar een beetje hulp bij nodig.#veiligheid #hulpvragen #coachenmetpaarden #injekracht #jebentgoedzoalsjebent #groeieninverbinding #bas

Jumper

Tinker

Jumper is een rustige Tinker met een prachtige snor en een hart van goud. Wij noemen Jumper ook wel “Snorremans” door zijn mooie goed gevormde snor. In de zomer wordt zijn snor geschoren door het grazen in de wei!                                                                                

Kijk eens naar deze blik, wat zegt het jou? Zoveel mensen.....zoveel interpretaties van eenzelfde blik.Die verschillen zijn heel normaal, ieder mens is anders en reageert anders op een situatie. Wil jij meer leren over jezelf, kom dat eens ervaren in het bijzijn van een paard.Bij een paard mag je helemaal jezelf zijn en zij hebben de gave om ons te laten voelen waar wij met woorden nog niet bijkunnen.#paardalscoach #jumper #coaching #horseoftheday #voelen #ervaren #mariekaratsmafotografie
Wij rusten vandaag lekker uit....morgen wacht ons namelijk een belangrijke maar ontzettend leuke taak...wij mogen meedoen met de ponypowervoorkids cursus!
#socialevaardigheden #ponypower #sova #jumper #snorremans
Ja jij....je bent gewoon heel erg leuk! Gewoon zoals je bent, je hoeft je niet te bewijzen....wees gewoon jezelf!
Wat zou het mooi zijn om jezelf ook eens door de ogen van een ander te kunnen zien, ik weet zeker dat we dan een stuk zachter voor onszelf mogen zijn.Kom het anders eens ervaren in het bijzijn van een paard.
#gewoonjezelf #goedzoalsjebent #ervaringsgericht #jumper

Rosa

Shetland Pony

Rosa is een eigenwijze, vrolijke dame. Ze is onlangs door ons via www.paardzoektbaas.nl geadopteerd en heeft al snel haar plekje in de kudde gevonden.

Daar is ze weer ♡ Afgelopen dagen waren spannend, Rosa stond namelijk op de kliniek met een hele nare fractuur. Wonder boven wonder is ze de operatie die ze moest ondergaan heel goed doorgekomen, ze was vrolijk en herstelt zich ontzettend goed. Daarom mocht ze vandaag gelukkig weer naar huis. De jongens hinnikte haar tegemoet, vooral Bas heeft naar haar gezocht afgelopen dagen. Ik hou haar nog even apart zodat haar wond rustig kan herstellen. De knoop in mijn maag is gelukkig al een beetje minder strak. We doen er alles aan maatje.....straks hopelijk weer helemaal happy. #rosa
Zo eenvoudig kan het zijn, wederzijds vertrouwen! Rosa is een echte Shetlander, eigenwijs zo kun je haar wel noemen. Ze heeft veel meegemaakt met haar 20 jaar aan (paarden) levenservaring, zij is een ontzettend eerlijke pony en doet niet aan beleefdheid. Wat je haar geeft krijg je heel direct weer terug, zo puur maar ook best confronterend soms....voor haar kun je je gevoelens nooit verbergen ♡#Rosa #ponypowervoorkids #wederzijdsvertrouwen
#confronterend
#paardencoach #eerlijkefeedback

Beau

KWPN-ER

Binnenkort voegen wij een (pension) paard aan onze kudde toe.                                                     

Juno

Old-English Bulldog

Juno is een Old English Bulldog waar we meteen verliefd op zijn geworden. Juno is echt een familie hond. Het is dat we op een boerderij wonen, maar het liefst ligt ze warm tegen een kachel of tegen je benen aan te snurken. Want snurken kan ze als de beste!

Max

Kitten

Sientje

Kitten

Fluffy, Snuffy en Popie Jopie

Geiten

KIPPEN EN KONIJNEN

CO, SARA, TREX, MAX, BILLY, KRISTAL, ZON, MAAN & STER

Scroll naar top