Onze dieren

Het is bij ons op de boerderij een gezellige beestenboel. Van onze luie maar waakse huis-bulldog tot aan een ex-politiepaard en onze kippenkudde. Wij stellen ze graag even aan je voor.

Bas

KWPN-ER

Bas is onze grote, nieuwsgierige, vriendelijke reus. Bas is werkzaam geweest als politiepaard totdat een blessure aan zijn been roet in het eten gooide en hem noodgedwongen vervroegd met pensioen liet gaan. Nu is Bas de weide-agent van onze boerderij.

Wat een geluk....afgelopen weekend hebben wij fantastische oppas gehad voor onze dieren! Terwijl wij op het terras zaten in Zeeland ontving ik deze prachtige foto.
#bas #boerenleven #timeout #rijckdom
Wanneer kinderen gedrag laten zien wat wij als 'ongewenst' bestempelen is het niet de kunst om het kind hiermee te laten stoppen maar om er achter te komen waar dit gedrag vandaan komt. En een veilige omgeving creëeren waarin het kind zelf naar oplossingen op zoek kan gaan en om hulp mag vragen.

Soms heb je daar een beetje hulp bij nodig. 

#veiligheid #hulpvragen #coachenmetpaarden #injekracht #jebentgoedzoalsjebent #groeieninverbinding #bas
Kinderen komen gedurende de dag met een hoop prikkels in aanraking. Hoe fijn kan het zijn om na een drukke dag even met je voeten op het gras te staan/liggen en de rust van een kudde te ervaren! Kom je ook eens ervaren hoe het is om een meditatie tussen de paarden te beleven, met daarna een beweegoefening en een knuffel van de paarden (als je wilt).
Deze try out van mediteren met peerden bedraagt 25,- voor 4 keer. 
7 april 18.00 - 19.00
14 april 18.00 - 19.00
21 april 18.00 - 19.00
28 april 18.00 -19.00
De try out gaat van start bij 4 aanmeldingen en dit is ook gelijk mijn maximum omdat het een try out betreft.

Ik hoop je te treffen op de Boerderijck!
#mediteren #mediterenkunjeleren #kindermeditatie #bas
Haast? Paarden leven in het hier en nu, haast hebben zij alleen wanneer het echt nuttig is. Haast? Ik voel het gedurende de dag meermaals. Haast combineren met paarden....ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat zij je altijd weer laten zien dat haast in hun ogen vaak tegen je werkt. #haastigespoediszeldengoed #paardenwijsheid #bas

Jumper

Tinker

Jumper is een rustige Tinker met een prachtige snor en een hart van goud. Wij noemen Jumper ook wel “Snorremans” door zijn mooie goed gevormde snor. In de zomer wordt zijn snor geschoren door het grazen in de wei!

Wij rusten vandaag lekker uit....morgen wacht ons namelijk een belangrijke maar ontzettend leuke taak...wij mogen meedoen met de ponypowervoorkids cursus!
#socialevaardigheden #ponypower #sova #jumper #snorremans
Ja jij....je bent gewoon heel erg leuk! Gewoon zoals je bent, je hoeft je niet te bewijzen....wees gewoon jezelf!
Wat zou het mooi zijn om jezelf ook eens door de ogen van een ander te kunnen zien, ik weet zeker dat we dan een stuk zachter voor onszelf mogen zijn.

Kom het anders eens ervaren in het bijzijn van een paard.
#gewoonjezelf #goedzoalsjebent #ervaringsgericht #jumper
Yes ik ga ervoor!!
Na lang dromen, veel proberen, fouten maken, kennis vergaren en met een beetje lef........heb ik per 1 februari mijn baan in loondienst opgezegd om mij volledig te storten op mijn eigen onderneming, de Boerderijck. Ik bruis van de ideeen en energie omdat ik weet dat ik een klein verschil kan maken in de levens van anderen samen met mijn kanjers, mijn trouwe en eerlijke team: Bas, Jumper en Rosa.

#coachenmetpaarden #vertouwopjegevoel #omdatikhetkan #dromenzijngeenbedrog #jumper
Amy is weer langsgeweest en heeft deze prachtige foto gemaakt! #jumper

Rosa

Shetland Pony

Rosa is een eigenwijze, vrolijke dame. Ze is onlangs door ons via www.paardzoektbaas.nl geadopteerd en heeft al snel haar plekje in de kudde gevonden.

Zo eenvoudig kan het zijn, wederzijds vertrouwen! Rosa is een echte Shetlander, eigenwijs zo kun je haar wel noemen. Ze heeft veel meegemaakt met haar 20 jaar aan (paarden) levenservaring, zij is een ontzettend eerlijke pony en doet niet aan beleefdheid. Wat je haar geeft krijg je heel direct weer terug, zo puur maar ook best confronterend soms....voor haar kun je je gevoelens nooit verbergen ♡

#Rosa #ponypowervoorkids #wederzijdsvertrouwen
#confronterend
#paardencoach #eerlijkefeedback
Trots....op mijn prachtige (mini) kudde l! #leerzaam #geenwoordenmaarpaarden #bas #rosa #jumper

Juno

Old-English Bulldog

Juno is een Old English Bulldog waar we meteen verliefd op zijn geworden. Juno is echt een familie hond. Het is dat we op een boerderij wonen, maar het liefst ligt ze warm tegen een kachel of tegen je benen aan te snurken. Want snurken kan ze als de beste!

Max

Kitten

Sientje

Kitten

FLUFFIE, SNUFFIE & POPIE JOPIE​

Geiten

Wij hebben nieuwe bewoners op de Boerderijck! Leuke eigenwijze geitjes, hun namen zijn Fluffie, Snuffie en halfbroertje Jopie. Nu staan ze nog even apart van de paarden maar over een tijdje mogen de paarden en geiten samenwonen.

KIPPEN EN KONIJNEN

CO, SARA, TREX, MAX, BILLY, KRISTAL, ZON, MAAN & STER

Ilse Kramer-Molenaar

Ilse Kramer-Molenaar

Ik antwoord meestal binnen 2 uur.

Ik ben na het weekend weer terug!

Ilse Kramer-Molenaar
Hey, wat leuk dat je er bent! 👋
Hoe kan ik je helpen?
WhatsApp